Pages

Saturday, April 17, 2010

netQueen - Free T-Shirt WOW!!

Haloo² geng!! Tau napa aku letak gambar netQueen nie ke? Sebab aku nak dapatkan T-Shirt Free.. Admin netQueen bermurah hati dengan memberikan T-Shirt Edisi terhad hanya bagi setiap 100 pendaftaraan pertama sebagai ahli netQueen sahaja..So,mcm mana geng.. T-Shirt Free tu.. Gempaq gitu.. ahakzz... Tu yang aku gabra nak T-Shirt tu.. hehe.. Cara² untuk mendapatkan T-Shirt nie korang boleh rujuk di Sini .. Apa salahnya kita join network nie.. Lagipun kita tidak akan kehilangan apa pun untuk join malahan kita akan dapat ramai kawan, and dapat T-Shirt lagi.. hehe... Errm.. Lagi satu,aku dah selak dah web nie, and bukan setakat dapat T-Shirt free je bila korang join tapi dalam web nie pun korang boleh asah bakat korang dalam penulisan juga.. korang boleh tulis cerpen and post dalam nie and macam² lagi.. So,ini boleh lah tingkatkan trafik blog korang pada masa yang sama.. So,renung² kan lah.. ahakzz... Jom kita join ramai²... BUZZZ!!!

7 comments:

zairie said...

wah.. bestnyer dapat tshirt free.. hehe

Anonymous said...

zairie: ye zairie.. try arr join.. bukan kite rugi pepe pon.. dapat T-shirt free and dapat kawan ag.. uhuhu...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

erm bagusnya... nak try gak nie.. :-) ngeh2

SyUhAdA said...

nak join lah..

s h a f i q h a s h i m _____ said...

dpt baju free .. besnya :) heheh

mimi said...

cuba juga...

Anonymous said...

blogermanz

Zikr the Jalanan Sepi Perantau : memang bagus.. cuba try test arr join sementara masih ada kekosongan.. hehe

SyUhAdA : Join Jangan Tak Join.. Sile².. :D

s h a f i q h a s h i m _____ : Bukan Setakat dapat baju free tapi dapat kawan free lg.. hehe gurau je..

mimi : Mesti join and dapatkan baju tu.. nanti boleh kite pakai baju tu jenjalan .. hehe.. kira matching lah kite.. keke...

Related Posts with Thumbnails