Pages

Friday, April 2, 2010

Keluarkan Duit Anda Disini

Keluarkan Duit Anda Disini!
 p/s Perhatikan gambar di atas

Errmmm.. Kali nie aku nak cerita lah pasal mesen ATM nie.. Mesin kecil tempat kita keluarkan duit.. Tempat nie selalunya sibuk pada hari-hari tertentu sahaja.. Selalunya hari orang baru dapat gaji.. Hari itulah yang paling sibuk..Masa aku ronda-ronda google,aku ternampak beberapa buah gambar yang aku rasa agak lucu dan menyedihkan juga.. Ada bermacam-macam kedudukan mesen atm yang aku jumpa.. Antaranya ialah


Mak aih.. tak activate lagi.. macam mana orang ramai nak gunakan mesen nie... (Agak-agak windows Yang digunakan tu original or pirate) hehe.. aku gurau jew.. semua nie hanya untuk information korang je.. Itu yang pertama, yang kedua pula lagi satu hal.. Tengok pic di bawah tu....
Huh!! Kalau orang yang tingginya cuma 161cm mancam aku nie sah-sah tak kan boleh ambil duit di mesin nie.. Hanya untuk american size je kut.. Terover lah pula tingginya.. tak pun aku nak bagi advise sikit lah,kepada sesiapa yang nak ambil duit dari mesin ATM yang tingginya seperti dalam gambar di atas, Jangan lupa bawa tangga dari rumah.. bleh buat bisnes sekali.. RM1 kepada sesiapa nak ambil duit.. hehe.. Dan yang ketiga pula lagi lah satu hal..
Mesin ATM yang ini pula lagi satu hal.. may be ini mesin atm untuk kanak-kanak kut.. Kalau orang yang tinggi nak ambil duit di mesin atm nie conferm kena duduk bersilah lah jawabnye.. Apa-apa pun dalam dunia nie semua ada.. Betul kata Astro - Macam-Macam Ada!!

berBlogwalking nak cari Duit
habis Baca Komen Lah sikit... hehe.. (hentam saja Lah)

15 comments:

+akufobia+ said...

haha.kalau mesin ATM takde duit paling bengang la.haha.

Hasrol Nizam said...

@akufobia, gile setuju sama lu..haha

Wan Botaq said...

cool siot!!!

AinDeLuvlyangel said...

hehehe~ macam2 ragam
sy ada masalh kt sni...
sy blh kuarkan wit gne kad cimb...tp nk deposit duit ke ke dlm atm x blh..kad invalid...T_T

ferienza hezra fara said...

pergh...

hebat!

macam-macam cara tuh.

versetail.

Faridz said...

macam² ada!!hehe dunia²..

RaMa2UnGU said...

hahaha...funny...

yang last tu mungkin utk org OKU berkerusi roda kot..hehhe

maCy said...

hah ni maCy komen.. yg pndek n tggi 2 xtahan skali..ki3

aCik GeE cHoMeY said...

macam2 ade..kelakar jer..:-)

eliana said...

lol...
lucu bnget niey...

R I S A L said...

hahahaha...lucu sangatlah itu...

ramlah ram said...

hahaha macam comel je gamba yg last skali tuh

idAti mALek said...

yg last pix tu mmg utk OKU yg pkai wheelchair.

Mama Yuki said...

nice entry...hehe...

zairie said...

yg tinggi khas utk owg yg byk minum enfragrow kot... hehehe

Related Posts with Thumbnails