Pages

Friday, August 5, 2011

Mesen Untuk Menyapu Sampah Paling Slumber

Mesen Untuk Menyapu Sampah Paling Slumber

Utamakan kebersihan.. Macam² cara orang sekarang orang boleh buat.. Idea working lah katakan.. tapi mesen yg satu nie aku tak tertahan nak ketawa bila melihatnya.. Memang gempak n slumber.. Ni boleh dapat award nie dari Dewan bandaraya,mahupun majlis daerah..

Bak kata pepatah orang gunakanlah peralatan yang ada sebaiknya.. All in one. so jimat kos,jimat tenaga,jimat masa dan yang paling penting jimat wang.. Mari tgk gambar mesin sempoi n slumber nie








Tapi kalau kat malaysia, guna basikal and motosikal pun kira jadi lah.. kereta old skool mcm nie bleh digunakan untuk dijadikan kereta VVip Style join autoshow or paling kurang pn bleh bawa p drift ahaha...

p/s susah lah cleaner nak cari makan mcm nie.. kejap lagi mesti ada pembuangan kerja beramai-ramai..

13 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

wahahha..

bagus gak cara sapu sampah cmne..komfom bersih jalan..ehhehe

kisah gadis stay up late said...

hahaha..terbaik!! ^.^

blogermanz said...

Tu arr pasal.. pas nie leh cari kereta old skool pulak yer...

iejjah said...

haha...mnarik...blh mningkatkn lgi thp kmlasan dlm dri...kahkahkah :P

sleeping_maniac90 said...

konpem bersih pki bnd alah tuh hak3...

Cik Ca'ah said...

sangat efisien!

zazaw said...

haha
kalau aku dapat sebijik benda ni
aku manusia paling bahagia
haha

ZouL said...

hahaha,terbaeekkk lahh..letak penyapu je haha

Lea IsNaw! said...

mesin yg byk2 penyapu tu cm best je

joko motivasi said...

real kiss for you

Terbelog said...

mcm x bersih je pki kete penyapu tu hehe

Zackey said...

bagus...

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts with Thumbnails