Pages

Tuesday, April 13, 2010

Khas Buatmu Awek "Jangan Serah"


Sudah cukup dengan tajuk di atas membuat para pembaca terutamanya kaum hawa seakan dapat mengagak akan isi kandungannya.. sabar.. Baca dulu kerana anda para pembaca khasnya wanita ada sesuatu isi yang ingin saya huraikan dan berharap anda semua tidak tewas di tangan lelaki yang menawarkan cinta sementara hanya untuk menikmati keseronakan hidup atau lebih tepat lagi mengambil kesempatan terhadap kaum wanita..


Hai Awekzz..Hidup ini tidak semuanya indah beb.. Kekadang Tidak kira lelaki mahupun wanita tewas dengan dugaan dan cabaran namun jangnan sesekali mengalah.. Terimalah hakikat bahawa engkau (awekz) dilahirkan untuk menjadi teman hidup kaum adam dan menjadi permaisuri hidup kaum adam.Atas alasan itu, wanita dilahirkan untuk disayangi bukan untuk disakiti..bukan untuk dipersendahkan.. Bukan untuk dipermainkan..Inginkah anda semua mengetahui apa yang ada dalam fikiran lelaki?

Man from mars and women from venus,begitulah jauhnya perbezaan antara lelaki dan wanita.. Dari segi cara berfikir fizikal dan mental,zahiriah serta lahiriah semuanya berbeza.. kebanyakan wanita tidak tahu apa yang ada dalam benak fikiran lelaki…Mengetahui apa yang ada di fikiran lelaki apabila anda kaum wanita tidak ada di sisinya cukup untuk membuat degupan jantung berdebar..Rupanya pola fikiran lelaki tidaklah seindah seperti yang dipertontonkan dalam filem Hindustan.. hehe.. saja buat joke..ok.. berdasarkan servay yang dilakukan di kebanyakan Negara diperolehi beberapa kesimpulan penting yang patut anda para wanita tahu agar dapat membantu anda bertindak bijaksana..

“Mungkinkah anda mencintai seorang wanita tanpa melalui sebuah hubungan seks dengannya?”
-> Kebanyakan lelaki menjawab 'YA'

"Adakah dengan melakukan sebuah hubungan seks dapat membawa perbezaan antara jatuh cinta dan tidak jatuh cinta terhadap seseorang wanita?”
Kebanyakan lelaki menjawab 'TIDAK'

"Jika wanita yang anda cintai tidak mahu melakukan hubungan seks sebelum berkahwin,adakah anda tetap mencintainya?”
Kebanyakan lelaki menjawab 'YA'

"Jika seseorang wanita yang sebelumnya tidak anda cintai bersedia melakukan hubungan seks dengan anda,adakah itu membuat anda jatuh cinta dengannya?”
Kebanyakan lelaki menjawab 'TIDAK' 
"Jika anda bercinta dengan seseorang wanita hanya untuk berhubungan seks dengannya,berapa lama anda mampu bersama dengan wanita tersebut?”
20% lelaki menjawab Cukup Satu Malam Saja
20% Lelaki menjawab Kira² Enam Bulan
20% Lelaki menjawab Tanpa Batas,sesuka hat saya
40% lelaki menjawab Cukup satu bulan saja

"Jika anda berhbungan dengan seseorang wanita yang tidak menunjukkan tanda² mudah untuk diajak berhubungan seks,adakah situasi ini membuat lebih menarik atau kurang menarik di mata anda?”
Kebanyakan lelaki menjawab Lebih Menarik

"Jika seseorang wanita yang anda cinti menyatakan untuk tidak berhubungan seks sebelum berkahwin,adakah anda bersedia menunggu?
Kebanyakan lelaki menjawab 'YA'

Kesimpulannya:
Saat seseorang lelaki menganggap hubungan percintaannya serius,dia tidak akan keberatan untuk menunggu sebuah hubungan “SEKS


Bercinta tidak salah,asal jangan terlanjur.. Orang kata cinta itu nikmat tapi awas.. Memang betul pun,AWAS Tersilap langkah.. Orang lelaki tak kan rasa apa pun selepas terlanjur.. tapi ianya menjadi detik hitam bagi wanita untuk seumur hidupnya… kalau lelaki yang bertanggngjawag xpa juga.. So,kepada kaum hawa yang membaca artikel nie, blogermanz harap korang tak lah termakan janji manis lelaki walau baik mana sekalipun… Bukan blogermanz nak blame lelaki sedangkan blogermanz sendiri pun lelaki,Cuma sekadar renungan agar tidak ada lagi terjadi pembuangan bayi di merata-rata tempat.. blogermanz pun bukannya baik sangat,Cuma bila baca and tengok berita pasal pembuangan bayi,rasa sedih pilu hiba sayu bercampur geram pun ada.. Yang dibuang tu manusia,yang sama bentuk lahiriah serta zahiriah dengan kita semua.. MANUSIA.. Jadi satu-satunya cara untuk hindar benda nie, “JANGAN SERAH”

**Dunia²... Macam² Hal..

22 comments:

tricksrex said...

thanx utk nasehat ini..
great one!

kayown said...

suke ayat ni "wanita dilahirkan untuk disayangi bukan untuk disakiti..bukan untuk dipersendahkan.. Bukan untuk dipermainkan."

nice info!!

Khadijah Zek said...

thanks utk nasihat. Pekara yg patut utk di dengar oleh perempuan zaman sekarg ni...

DiNa-DiaNa said...

dina suka ayat ne...

"Jika anda berhbungan dengan seseorang wanita yang tidak menunjukkan tanda² mudah untuk diajak berhubungan seks,adakah situasi ini membuat lebih menarik atau kurang menarik di mata anda?”
Kebanyakan lelaki menjawab Lebih Menarik...

yeke itu lebih menarik pada lelaki??nak jaga btol-btol..ngan nak buat lebih menarik r...

hehehhehe...

kalo dah semua pakej die dpt b4 kawen..after kawen nnt nak bg pakej ape ek???hehehe??????

cik anis said...

nasihat yg berguna.
terima kasih krn mengingatkan..
hehehe.

miemiey said...

salam kenal....thank jenguk blog saya...
nasihat yg ammat berguna untuk wanita2 yg membacanya..agar ia di manafaati bersama...
mmg tepat benar dan benar belaka...

NAJ HEBAT said...

setuju.. kene pandai pikir la yep..

chacha said...

nasihat dan ingatan yang sangat bagus~~
hehe~~

rizal jabai said...

bernas2...

anak ain said...

entri yg baik, tima ksh atas nasihat utk sekalian hawa..

haziqah said...

saya setuju dengan post kali ni..terima kasih blogermanz=) kaum sepatutnya melindungi kaum hawa..peringatan yang baik..

Nuraisyyah said...

entry yg mnarik..:)
good deed...:)

ιηα'ѕ gαя∂єη said...

sejutu 100%

~ Ann ~ said...

wah,, nice one!

Eye_nee said...

Semoga ramai lagi wanita2 diluar sana baca apa yg rakan kita titipkan disini...Tq bro..info yg sgt berguna...

.:reine:. said...

agreed!!

Salon Oyah said...

Nice tips, my friend ... Btw, wanna add ur traffic? Click here, it's free >> http://adf.ly/21U6

farysa said...

lelaki terlalu pndai tabur jnji smpai pmpn tewas
huhuu

mimi said...

~~nice post~~ harap dpt manfaat dari sini

shameel Iskandar said...

Jangan serah nanti parah. Wanita untuk dihormati dan bukannya sekadar utk dinikmati.

http://bicaradariaku.blogspot.com/2010/04/untukmu-wanita.html

CikYana(",) said...

Awak,
Suka baca entry awak ni

Hehehe
Keep up the good writing wak

>.<

Adriana Lily said...

✦Photo polos : Tubuh Mulus di padu dengan susu Mungil Nan Indah dan Hot.✦

✦Photo Hot : Adegan Pasien Lagi Bugil Di Depan Dokter..Mantap Susunya✦

✦SiTembem Yang Bikin Greng : Kumpulan Memek Tembem..Mlenuk - mlenuk✦

✦Obat Pembesar Penis Herbal, Obat Peninggi Badan Herbal,Pemutih Wajah Dan Tubuh✦

✦Histeria Masturbation : Abg Hitam Manis Lagi Menahan Kenikmatan Berswalayan✦

✦Ngintip Tubuh Putih Mulus Toket Kecil Bikin Nafsu.Siapakah Dia.?✦

✦Live : Vespa Putih Jadi Saksi aku ngentot Gaya Dogy Style✦

✦Live : Sepasang Abg lagi Ngentot Sambil Berdiri..keren-keren✦

✦Abg Baru Gede Yang Suka Narsis Bila Pamer Memek✦

✦Kelakuan Aneh : Kumpulan Photo Bugil cewek Gokil✦

✦Sex Party Berbagai Gaya Ngentot Yang Fantastis & Hot✦

✦Ngentot abg & Om-Om : Ngentot Hot di Dalam Kamar Mandi✦

✦Abg Lagi Maen Chat Sambil Bugil : Lagi Pamerin Memek & susu Montok✦

✦Live : video mesum ngentot di kebun✦

✦Cerita Seks : Tante Mona Yang Montok Bikin Aku Tergoda..Ehmmm✦

✦Jilat Meki : Koleksi Photo Berbagai Gaya Jilat memek..Kegelian Nih Cewek✦


✦✦✦✦----------------PHOTO & VIDEO LIVE--------------

Koleksi Photo 1000 & Video Langsung Bisa di tonton tanpa download
=======================================================✦✦✦

Related Posts with Thumbnails