Pages

Saturday, April 3, 2010

My First Award

Award Buat Yang Pertama Kali
Aku sebenarnya kira newbie dalam arena bloging nie.. Kerana itu isi kandungan dalam blog aku nie tak lah banyak mana pun.. Aku mula berjinak dalam blog beberapa bulan yang lalu..Masih banyak lagi yang perlu aku pelajari.. minta lah tunjuk ajar korang semua pasal blog arena nie..Aku tau di luar sana tu lagi banyan yang Otai.. and i tabik spring kat you all semua... Respect!!!
Hari nie aku dapat award daripada seorang sahabat bloging iaitu Pereka Cerita.. Thanks bebanyak untuk pereka cerita yang sudi memberikan award kepada blog buruk aku nie.. walaupun ianya blog buruk tapi aku sayang blog nie.. Sekali lagi terima kasih buat pereka cerita... Sila berikan tunjuk ajar kepada hamba yang masih baru dalam arena bloging nie..Thanks a lot..:) Izinkan aku turunkan award nie kepada orang lain pula ok.. :)

7 comments:

Chaon Cornerz said...

tahniah dapat award..

ieQa sWetLuv said...

tahniah gak.. =)

Sun's said...

Wah awardnya kerend,,,,

parkbhuthe said...

taniah2

R I S A L said...

wahhhh...selamat ya...low aku belum dapat-dapat nih....

risal's blog said...

selamat berjuang moga sukses selalu...hehehe

zairie said...

award die piala dunia.. hehe

Related Posts with Thumbnails